Header Reklam
Header Reklam

Elginkan Topluluğu, Diyarbakır Burhanettin Yıldız EML’ye Laboratuvar Kurdu

31 Temmuz 2012 Dergi: Mayıs-Haziran 2012

E.C.A. Elginkan Topluluğu Şirketlerinin katkılarıyla oluşturulan “Doğal Gaz ve Sıhhi Tesisat Laboratuvarları”nın 24.’sü 10 Mayıs 2012 tarihinde Diyarbakır Burhanettin Yıldız Endüstri Meslek Lisesi’nde hizmete açıldı. Özellikle Türkiye’de ihtiyaç duyulan teknik ara insan gücünü yetiştiren Elginkan Topluluğu, okullara teknik malzeme yardımı sağlamanın yanı sıra bu okullarda oluşturduğu Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz Dersaneleri’nde eğitimler vererek destek oluyor. Eğitim kurumu tarafından dersane oluşturulması için tahsis edilen alanda fiziki şartlar iyileştirilerek, kalorifer, pis su, temiz su ve gaz tesisatları oluşturulmakta, yer ve duvar seramik kaplaması ile ürün montajları yapılarak tüm cihazlar çalışır durumda teknoloji laboratuvarı olarak ilgili okula teslim ediliyor. Topluluğun katkılarıyla, ilki 1994 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde açılan Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz Dersaneleri, bugüne kadar 24 adet çeşitli üniversite, endüstri meslek lisesi ve askeri okulda açılan sınıflarında yaklaşık 7.000 öğrenci ve 8.400 kursiyere eğitim olanağı sağladı. İlgili okulların eğitim donanımlarına verilen bu destekle öğrenci ve kursiyerlerin günümüz sıhhi tesisat ve ısıtma teknolojilerini yakından tanıma, pratik eğitim yapmalarına imkân sağlıyor.

 

E.C.A.-SEREL profesyoneller ile Ankara, İzmir ve Konya’da buluştu

E.C.A.-SEREL markalarının satış ve pazarlama hizmetleri üzerine faaliyette bulunan ELMOR, yapı grubu sektörünün gelişmesine yaptığı yatırımları “Profesyonel Buluşmaları” toplantıları ile destekliyor. Bu kapsamda Mart - Nisan döneminde Ankara Crowne Plaza Otel’de 140 kişi, İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde 115 kişi, Konya Dedeman Otel’de 153 kişilik mimar, mühendis, müteahhit, tesisatçı vb. sektör ilgililerinin katılım sağladığı seminerler gerçekleştirildi. Katılımcılara E.C.A. “İnsan ve Çevre Dostu Armatürler”, “Enerji Tasarrufunda Mükemmel Teknik Çözümler”, SEREL “Islak Mekânlarda Sinerjik Çözümler”, EMAR “Çevreye Duyarlı Hizmetler” hakkında bilgiler verildi. Seminer sonunda katılımcılar ile birlikte akşam yemeği yendi.

 

E.C.A. Isı Grubu Montör ve Mamul Seminerleri yurt genelinde devam ediyor

 

Elginkan Topluluğu’nun E.C.A. markalı ısı grubu ürünlerine yönelik olarak başlattığı eğitim programları yurt genelinde devam ediyor. E.C.A. markalı ürünlerin yurt içi satış firması EMAS A.Ş. ve satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş. tarafından Türkiye genelinde planlı eğitim programları düzenleniyor. 2012 yılı Mayıs-Haziran döneminde Aydın, Elazığ, Diyarbakır, Eskişehir, Bilecik, Afyonkarahisar illerinde E.C.A. markalı ısı grubu ürünlerini (kombi, kat kaloriferi, panel radyatör, merkezi ısıtma sistemleri, kaskad uygulamalar ve doğalgaz sayaçları) tüketiciler ile buluşturan bayilerin yanı sıra mühendisler ve tesisat ustaları gibi uygulamacılara, doğalgaz dağıtım şirketlerine ve tüketicilere yönelik eğitim ve seminerler düzenlendi. Eğitimler; doğalgazlı cihazlar hakkında bilgi vermek, son teknolojileri aktarmak ve güvenli yakıcı cihaz kullanımı konusunda bilinç oluşturmak amacıyla; tesisat, iş güvenliği, montaj kuralları, yakıt ekonomisi ve müşteri memnuniyeti konularında düzenlendi. İlgili bölgelerde yapılan uygulamalarda tesisat ustası, makine mühendisi, profesyonel kesim ve sektör ilgilisi 422 kişilik katılım sağlandı.


Etiketler


Slider Altına