Header Reklam
Header Reklam

HSK'dan Antalya'da Jetfan Semineri

18 Mart 2014 Dergi: Ocak-Şubat 2014
Türk Tesisat Mühendisleri Antalya Temsilciliği ve Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından 29 Kasım 2013 tarihinde düzenlenen “Jet Fanlı Otopark Havalandırma Sistemleri” konulu seminer, Antalya MMO Binası’nda yapıldı. Oturum Başkanlığını Systemair HSK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vural Eroğlu’nun yürüttüğü seminer, Systemair HSK’nın satış ve satış sonrası hizmetler departmanından 4 konuşmacının katılımları ile interaktif olarak gerçekleştirildi. Seminerde, jet fanlı otopark havalandırma sistemi tasarım prensipleri, sistemle ilgili doğru bilinen yanlışlar, mekanik ve elektriksel püf noktaları, farklı sistem çözümleri ve uygulama esasları gibi konular masaya yatırıldı.

YTÜ, Vural Eroğlu’nu Konuk Etti

Yıldız Teknik Üniversitesi, genç makine mühendisi adaylarına vizyon oluşturmak amacıyla ‘Mühendisliğe Giriş’ dersine, sektörün önde gelen firmalarının yönetim kurulu üyelerini konuşmacı olarak davet ediyor. Derste her hafta bir sektör profesyoneli sunum yapıp, hizmet verdiği sektörü ve deneyimlerini anlatıyor. 18 Aralık 2013 tarihinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleştirilen dersin konuğu Systemair HSK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vural Eroğlu oldu.
Ders koordinatörü Doç. Dr. Özden Ağra’nın açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Eroğlu, tercihlerin ve kariyer planı yapmanın öneminden, iyi bir mühendis olabilmek için neler yapılabileceğinden söz etti. Eroğlu, “Bireylerin hayattaki başarıları tercihleriyle doğru orantılıdır. Bugün bu derse katılmak sizin tercihiniz. Şu anda derse katılmak yerine bir sinemada film izliyor olabilirdiniz. Ancak burada olduğunuzda duyabileceğiniz bir yöntem belki de hayatınıza pozitif yönde etkileyecek... Hayat önünüze her zaman alternatifler sunacak. Size düşen önünüzdeki bu alternatiflerin fayda analizini yapabilmektir. Bu analizi yapabilecek en büyük imkana sahipsiniz. Çünkü siz matematik öğreniyorsunuz. Çünkü siz mühendis olacaksınız.” dedi. Salonda bulunan 400 öğrenci ile birlikte, mezuniyet sonrası KOBİ ve büyük firmalarda çalışmanın güçlü yönlerini, zayıf yönlerini, fırsatlarını ve tehditlerini tespit etmek amacıyla SWOT Analizi yapıldı.

Etiketler


Slider Altına