Header Reklam
Header Reklam

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, Türkiye Genelindeki Merkez Servislerini Belirledi

02 Mart 2018 Dergi: Ocak-Şubat 2018
Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, Türkiye Genelindeki Merkez Servislerini Belirledi

Klima sektörünün önde gelen şirketlerinden Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, Türkiye genelindeki merkez servislerini belirledi. 16 Şubat tarihinde gerçekleştirilen organizasyonda, Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç tarafından merkez servis statüsüne ulaşan firmalara başarı belgeleri verildi. Aynı zamanda en yüksek dereceye ulaşan servis çalışanlarına plaket takdim edilen etkinlik, İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen gala yemeği ile devam etti.

Merkez servis belirleme süreci ile ilgili bilgiler aktaran Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Servis ve Eğitim Müdürü Sinan Kanak, “İleri teknolojisi ile dünyada birçok ilke imza atan elektrik, elektronik ve otomasyon alanında dünyanın ileri gelen markalarından Mitsubishi Electric, ‘Daha İyisi İçin Değişim’ (Changes for the Better) felsefesi doğrultusunda hareket ediyor. Markamız, bu özelliği sayesinde ürünlerinin teknolojisi, güvenilirliği ve kalitesinin yanında satış sonrası hizmetlerini de her geçen gün geliştirerek fark yaratmayı hedefliyor” şeklinde konuştu.

Mitsubishi Electric servis ve eğitim departmanı olarak, merkez servisin başta statüsü ve çalışma şartları olmak üzere yapısal özellikleri, hizmet yeri, ekip yapılanması, teknik donanımı, servis araçları, çalışanların eğitimi, yasal yükümlülükleri ve faaliyet konuları ile ilgili standartları belirlediklerini anlatan Kanak, “Bu şartları sağlayan ve merkez servis statüsüne aday olan servisler, iki gün süren zorlu bir teorik ve pratik sınava tabi tutuldu. Bu sınavda en yüksek dereceyi elde eden iki uzman servisimiz, merkez servis olma hakkını kazandı. Türkiye genelindeki tüm yetkili servislerimizi sürece dahil ederek eşitlik ve adalet ilkeleri çerçevesinde büyük bir hassasiyetle merkez servislerimizi belirledik. Merkez servis olmak isteyen yetkili servislerin başvurularının toplanması, bu göreve talip olan servislerin pratik ve uygulamalı sınava tabi tutulması ve en yüksek dereceyi elde eden iki firmaya bu yetkinin verilmesi, merkez servis seçiminde sektöre getirdiğimiz bir yenilik oldu” diyerek sözlerini tamamladı.



Slider Altına