Header Reklam
Header Reklam

Tezmaksan’dan Emekçilere ‘Ücretsiz CNC Torna Eğitimi’

24 Nisan 2019
Tezmaksan’dan Emekçilere ‘Ücretsiz CNC Torna Eğitimi’

Tezmaksan, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında emekçilere 5 gün ‘ücretsiz CNC Torna eğitimi’ verecek. 29 Nisan’da başlayacak olan eğitimler 3 Mayıs’a kadar devam edecek.

Türk makine sektörünün lideri Tezmaksan, özel günlere yönelik başlattığı ücretiz eğitim programlarına ara vermeden devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın CNC operatörlerine verilen ücretsiz kurs, 1 Mayıs’ta işçiler için düzenlenecek. Tezmaksan’ın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği ‘ücretsiz eğitimler’ sektör açısından büyük önem taşıyor.

Toplam 5 gün sürecek eğitim programına katılacak emekçiler, alanında uzman operatörlerden CNC Torna eğitimi alacak. Aynı zamanda son teknoloji CNC tezgahları başında uygulamalı olarak 2 gün eğitim görecek. Eğitimler 29 Nisan’da başlayıp 3 Mayıs 2019 tarihinde son bulacak. Saatleri ise 09:00- 17:00 arasında olacak. Bu etkinliğin ardından eğitimden geçen CNC operatör emekçilere katılım belgesi verilecek. Kursa katılmak isteyenler için başvuru formu firmanın www.tezmaksanakademi.com internet sitesinde yer alıyor.



Slider Altına